Libri i Bebes

Libri Bebes

Lindja, fjalët e para, hapat e parë, ditëlindjet e para, shprehjet e para qesharake dhe pushimet e para në bregdet… kujtimet dhe përshtypjet e tre vjetëve të parë sëbashku.

është Vajzë!     ISBN 978-9928-128-90-4     Çmimi 1500 lekë

është Djalë!     ISBN 978-9928-128-89-8     Çmimi 1500 lekë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Portfolio section for this page has not been found!

Reason: No category has been assigned as Portfolio section for this page yet. In order to fix this, go to the theme's options page and assign a category for this page.