Mirësevini


Një pasuri vlerash përzgjedhur për lexuesin e pasionuar të Letërsisë Shqipe dhe të Huaj, të Leximeve historike e filozofike dhe padyshim Letërsisë për Fëmijë. Një bilbiotekë për çdo moshë... çdo kohë...

Një botim unik, një dhuratë e çmuar, një buqetë fjalësht të sinqerta që burojnë nga ndjenja dhe përjetime njerëzore, fjalë që duam t’ia shprehim me mirënjohje një njeriu të shtrenjtë.

Arti i kulinarisë, magjia e të ushqyerit mirë, me shije, finesë është një tjetër zgjedhje në serinë e botimeve që tërheq lexuesin pasionant të gatimit me të rejat më të fundit gourmet.

Aty ku nxënësit marrin dijen, aty është Ideart. Tekstet tona janë një kombinim perfekt i njohurive me artin grafik, që sigurojnë suksesin e dëshiruar në mësimnxënie dhe mësimdhënie.